Artister 2024

Cody Wickline 2024

Cody Wickline kommer fra Vest-Virginia i USA og dukket opp som deltaker i den amerikanske utgaven av «The Voice». Da Cody vokste opp, elsket han å lytte til Waylon Jennings, Hank Williams og George Jones. I 2016 gav den amerikanske artisten ut sitt første album, i samarbeid med countrystjernen Billy Yates. Cody Wickline har hatt spillejobber på en rekke festivaler rundt om i USA. Hans første opptrende utanfor USA blir på Countryfestivalen i Skjåk.

https://codywicklinemusic.com/home

Tim Culpepper (USA) 2024

Honkytonk-favoritten Tim Culpepper er oppvokst i Alabama, og musikken hans er påvirket av hint av artister som Randy Travis, Keith Whitley, Gene Watson og George Jones. Countrymusikk er ingen tilfeldighet for Culpepper – det ligger i blodet hans. Tims reise begynte nemlig med faren, countrymusikeren Forrest Elwyn Culpepper, eller «Curly». Mens de fleste barn begynte livet med å oppleve et stort sett dempet miljø, var unge Culpepper backstage med artister som Hank Williams Jr, Marty Robbins og Johnny Cash, eller i publikum med moren mens faren opptrådde. Da Tim Culpepper var 9 år gammel, ba han sin far om å få sin første leksjon med en overdimensjonert Epiphone-gitar. Etter videregående reiste Tim til Nashville. Han ville bli hørt, og allerede med sin første utgivelse fikk han stor fanskare i USA, og han nådde utenlands over hele Europa. Culpepper er fortsatt svært etterspurt over hele verden, og den aktive countryartisten reiser rundt for å gi festivalpublikum og andre skikkelig honkytonk-opplevelser.

VON 2024

Fra innerst i Gudbrandsdalen kommer bandet VON.
Bandet synger på klingende heidalsdialekt, og svever mellom sjangere som nyere amerikansk country, til countryrock, men kan også innom ei og annen «sidegate» Medlemmene i bandet har forskjellige musikalsk bakgrunn, noe som gjør det hele helt unikt.
Bandet har gitt ut 4 album, og vi håper jo selvfølgelig at det kommer flere.Bandet VON gleder seg til å spille på Countryfestivalen Skjåk i 2023

Get Rhythm 2024

Allerede to år etter at guttene i Get Rhythm etablerte seg som band i 2013, var bandet selvskrevne gjester på flere av landets største festivaler. Country, rock and roll, blues og spirituals står på programmet når Johnny Cash-inspirerte Get Rhythm frå Gausdal nok en gang entrer scenen på Skjåkøygarden i sommer.

https://www.facebook.com/GetRhythmGausdal/

Byting 2024

Det populære bandet fra Bø i Telemark har i over 10 år spilt konserter på kryss og tvers av Norge, og publikummet vokser stadig. Med tekster på klingende Bø Dialekt og hardingfele sentralt i lydbildet, omtales Byting som «Lyden av Midt-Telemark.» Publikumsfavoritter som «Huldersølv», «Ensom mann», «sladrehank», «Mann av Glas» og «Spån» utløser det alltid allsang, og stemningen står i taket.

Crashville 2024

 

Crashville består i dag av 5 staute karar frå Ørsta på Sunnmøre. Bandet lagar fengande bygdemusikk på dialekt.

Året 2021 har vore eit knallbra år for bandet med mykje ny musikk utgitt, som publikum har trykka til sitt hjerte.

Dette visar godt igjen i form av konserthenvendelsar og streamingtal.

Crashville skal besøke plassar frå Nord til Sør i 2022.

Me gler oss til å møte alle dokke «pøblar« der ute.

Hilljacks 2024


Hilljacks er ett «urbant» bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i slutten av 2014 klart å markere seg kraftig i det norske og skandinaviske  countrymiljøet. Bandet har siden oppstart gjort utallige jobber innlanda, men også utenlands, på store og små scener og høstet svært gode kritikker både fra publikum og arrangørene. Hilljacks har stor forkjærlighet for trad country og skriver også selv låter i nevnte sjanger. Bandet har hatt en eventyrlig  karriere så langt  da mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering og bandet har med både trommer, gitarer, synth, pedal steel, bass og munnspill på scenen.

Sivert Bjørdal 2024


Ingen countryfestival i Skjåk uten Sivert Bjørdal på artistlisten, sier du? Riktig! Den folkekjære artisten har spilt hos oss i en årrekke, og Sivert har opp gjennom årene opparbeidet seg et trofast publikum, med sin musikalske overbevisning. Sunnmøringen er like populær hvor en han ferdes, enten det er på Countryfestivalen i Skjåk, eller en av de andre festivalene rundt om som han opptrer på hvert eneste år.
Han har med seg på fiolin Olivia McPeek, Arthur Kringstad på trommer og Kjell Magne Maridal på bass. Sivert får du høre på Green Hills, Låven og på kirekonserten.

Fat Fred and the  possumhunters til Skjåk 2024

Har du ikke fått med deg dette bandet tidligere år på festivalen, må du ikke gå glipp av disse gutta i år. Og har du sett de før, ja så vet vi at du gleder deg til å nok en gang få oppleve det høyenergiske bandet med røtter fra Romerike. Fat Fred & The Possumhunters er desidert ett av de mest populære rockabilly-bandene som har vært i Skjåk. Gled deg til en smittende spilleglede og et ellevilt sceneshow – fra første tone.

Hellebekk 2024

Hellebekk  så sin begynnelse rundt år 2010, men har spilt sammen i dagens form siden 2015.

Fra svenskegrensa i Indre Østfold, nærmere bestemt Ørje har bandmedlemmene sine røtter.

Sjangeren er « Country-Rock», og bandet spiller både egne låter og slagere fra store kjente countryartister.Med sterke vokaler og et drivende godt sound, sitter allsangen løst der hvor Hellebekk byr opp til fest.

Deres nyeste egenskrevne låt « Mamma`n min» ligger ute på Spotify nå….

Et publikum på vei hjem fra «Hellebekk» konsert, er garantert en glad og munter gjeng !.

Bandet gleder seg vilt til å spille for første gang på Country Festivalen Skjåk i 2024 !. 

Mike Teardrop Trio 2024


Dette rockabilly-bandet fra Sverige startet opp i 2015, og har opptrådd over hele Sverige, og ellers på festivaler i Spania, Russland og Finland. Mike Teardrop Trio har vært på full vei oppover siden de ga ut sitt første album, og med en rå blanding av gamle country- og westernsanger, moderne country og rockabilly, treffer dette bandet virkelig publikum og fans over hele verden.

Country Queens 2024

Country Queen Folk Band har spilt samen siden 2017, og har et bredt repertoar med både egneskrevne- og coverlåter. På repertoaret finnes alt fra rolige countryballader til kjente slagere av Bruce Springsteen, Janis Joplin, Dolly Parton og Johnny Cash.

Trioen eller «Queensa» skaper «hæla i taket»-stemning og imponerer med godt driv, saftige munnspillsoloer, groovy kontrabass og kraftige countrystemmer.Gleder oss!

 

Cornerboys 2024

En konsert med Cornerboys har alle de kvaliteter som skal til for å sette deg i den rette stemningen. Bandet spiller irsk og skotsk musikk, der låtene bærer et tydelig preg av både spenning og energi. Cornerboys ble startet opp i 2000, og opp gjennom årene har bandet hatt mange spilleoppdrag. Cornerboys har spilt hos oss tidligere, og vi er glade for at de er tilbake.

Jan A Ytterland 2024

Jan A Ytterland spiller trad country, som bl.a Waylon Jennings, Merle Haggard o.l. Jan A har drevet med musikk omtrent hele livet, og de siste 15 årene har han spilt som Countrytrubadur på puber rundt om i landet. I år som i fjord, endtrer han scenen på Norges flotteste Countryfestival. Må bare oppleves

Jon Kolden 2024

Hva er vel bedre enn ekte, tradisjonell amerikansk country? Når Jon Kolden entrer scenen er det ingen tvil. Med et repertoar som strekker seg fra 60-tallet og frem til i dag, ispedd noen av hans mange selvskrevne låter, burde mye være dekket.
Hans 4. album har fått tittelen «Here’s To Country Music», og er som alltid en hyllest til tradisjonell country.
Sist Jon gjestet Countryfestivalen var i 2016, og han gleder seg stort til å komme tilbake denne sommeren. Gjør deg klar til å synge med på en rekke store hits av kjente og kjære countryartister.