Artister 2024

VON 2024

Fra innerst i Gudbrandsdalen kommer bandet VON.
Bandet synger på klingende heidalsdialekt, og svever mellom sjangere som nyere amerikansk country, til countryrock, men kan også innom ei og annen «sidegate» Medlemmene i bandet har forskjellige musikalsk bakgrunn, noe som gjør det hele helt unikt.
Bandet har gitt ut 4 album, og vi håper jo selvfølgelig at det kommer flere.Bandet VON gleder seg til å spille på Countryfestivalen Skjåk i 2023

Get Rhythm 2024

Allerede to år etter at guttene i Get Rhythm etablerte seg som band i 2013, var bandet selvskrevne gjester på flere av landets største festivaler. Country, rock and roll, blues og spirituals står på programmet når Johnny Cash-inspirerte Get Rhythm frå Gausdal nok en gang entrer scenen på Skjåkøygarden i sommer.

https://www.facebook.com/GetRhythmGausdal/

Hilljacks 2024


Hilljacks er ett «urbant» bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i slutten av 2014 klart å markere seg kraftig i det norske og skandinaviske  countrymiljøet. Bandet har siden oppstart gjort utallige jobber innlanda, men også utenlands, på store og små scener og høstet svært gode kritikker både fra publikum og arrangørene. Hilljacks har stor forkjærlighet for trad country og skriver også selv låter i nevnte sjanger. Bandet har hatt en eventyrlig  karriere så langt  da mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering og bandet har med både trommer, gitarer, synth, pedal steel, bass og munnspill på scenen.

Sivert Bjørdal 2024


Ingen countryfestival i Skjåk uten Sivert Bjørdal på artistlisten, sier du? Riktig! Den folkekjære artisten har spilt hos oss i en årrekke, og Sivert har opp gjennom årene opparbeidet seg et trofast publikum, med sin musikalske overbevisning. Sunnmøringen er like populær hvor en han ferdes, enten det er på Countryfestivalen i Skjåk, eller en av de andre festivalene rundt om som han opptrer på hvert eneste år.
Han har med seg på fiolin Olivia McPeek, Arthur Kringstad på trommer og Kjell Magne Maridal på bass. Sivert får du høre på Green Hills, Låven og på kirekonserten.

Fat Fred and the  possumhunters til Skjåk 2024

Har du ikke fått med deg dette bandet tidligere år på festivalen, må du ikke gå glipp av disse gutta i år. Og har du sett de før, ja så vet vi at du gleder deg til å nok en gang få oppleve det høyenergiske bandet med røtter fra Romerike. Fat Fred & The Possumhunters er desidert ett av de mest populære rockabilly-bandene som har vært i Skjåk. Gled deg til en smittende spilleglede og et ellevilt sceneshow – fra første tone.

Artister 2024 kommer snart

Artister 2024 kommer snart

 

Artister 2024 kommer snart

 

Artister 2024 kommer snart

Artister 2024 kommer snart

Country Queens 2024

Country Queen Folk Band har spilt samen siden 2017, og har et bredt repertoar med både egneskrevne- og coverlåter. På repertoaret finnes alt fra rolige countryballader til kjente slagere av Bruce Springsteen, Janis Joplin, Dolly Parton og Johnny Cash.

Trioen eller «Queensa» skaper «hæla i taket»-stemning og imponerer med godt driv, saftige munnspillsoloer, groovy kontrabass og kraftige countrystemmer.Gleder oss!

 

Artister 2024 kommer snart

 

Artister 2024 kommer snart