Artister 2020 Avlyst

VASSENDGUTANE til Skjåk 2020

Det er fire år siden Vassendgutane besøkte Countryfestivalen i Skjåk. Derfor er det ekstra stas å ønske dette festcountrybandet velkommen tilbake i år. Det populære bandet fra Ørsta er blant landets mest turnerende band, og er kjent for sine folkelige sangtekster med uhøytidelig og humoristisk vri. Det blir garantert høy allsang-faktor foran scenen, når Vassendgutane spiller opp.

https://www.vassendgutane.no/

Olivia Douglas til Skjåk 2020

Etter at den irske artisten fikk nasjonal oppmerksomhet som konkurrent i talentprogrammet «Glor Tire», har Olivia Douglas rask etablert seg som et populært talent på den irske scene. Hun er i dag en av Irlands mest etterspurte artister i sin klasse, ikke bare for sin fantastiske stemme, men også fordi hun er en «kløpper» på torader. Olivia har hentet sin inspirasjon fra artister som Dolly Parton og Alison Krauss. Det blir spennende å få oppleve denne irske countrystjernen på årets festival.

https://www.oliviadouglasmusic.com/home

BUCKY COVINGTON til Skjåk 2020

Det er med stor glede vi kan ønske den amerikanske countrystjernen Bucky Covington velkommen til årets countryfestival. Bucky ga ut sitt debutalbum i 2007, og har siden gitt ut flere album. Den amerikanske artisten slo for alvor gjennom etter å ha vært med i den populære talentkonkurransen American Idol i 2006. Vi gleder oss til å få oppleve Bucky Covington i Skjåk i sommer.

https://www.buckycovington.com/

RUNE RUDBERG til Skjåk 2020

Det nærmest kokte både på dansegulvet og foran hovedscenen da Rune Rudberg Band for første gang besøkte Countryfestivalen i Skjåk i fjor. Vi er sikre på at det blir like bra liv, når Rune Rudberg kommer igjen i år. Rune Rudberg har blitt til en av landets desidert beste countryvokalister. Det musikalske uttrykket beveger seg fra sorgtunge melodier til dansbare rytmer, alltid med teksten i førersetet. Vi gleder oss til å få oppleve Rune Rudberg Band på Skjåkøygarden for andre året på rad.

https://runerudbergband.no/

GET RHYTHM til Skjåk 2020

Allerede to år etter at guttene i Get Rhythm etablerte seg som band i 2013, var bandet selvskrevne gjester på flere av landets største festivaler. Country, rock and roll, blues og spirituals står på programmet når Johnny Cash-inspirerte Get Rhythm frå Gausdal nok en gang entrer scenen på Skjåkøygarden i sommer.

https://www.facebook.com/GetRhythmGausdal/

SIE GUBBA til Skjåk 2020

Sie Gubba har besøkt festivalen i Skjåk ved flere anledninger tidligere, sist gang i 2018. Trønderbandet spiller alt fra tung countryrock til rolige ballader. Sie Gubba er et svært ettertraktet band over hele landet, og spiller hvert år på en rekke festivaler og andre arrangement rundt omkring. Sie Gubba får i år æren av å åpne årets festival fra hovedscenen torsdag kveld. Vi er klare. Er du?

 

https://siegubba.no/

G THOMAS til Skjåk 2020

Han er én av veteranene innen norsk og skandinavisk country. I snart 40 år har G. Thomas jobbet som artist på fulltid. Artisten, som er bosatt utenfor Arendal, blir regnet som en legende i både norsk og skandinavisk sammenheng. G. Thomas har røtter i tradisjonell og klassisk country. Han har gjestet countryfestivalen flere ganger tidligere, og vi vet at hans trofaste fans er glade for å kunne oppleve den erfarne artisten også i år

https://www.gthomas.no/

SIVERT BJØRDAL til Skjåk 2020

Ingen countryfestival i Skjåk uten Sivert Bjørdal på artistlisten, sier du? Riktig! Den folkekjære artisten har spilt hos oss i en årrekke, og Sivert har opp gjennom årene opparbeidet seg et trofast publikum, med sin musikalske overbevisning. Sunnmøringen er like populær hvor en han ferdes, enten det er på Countryfestivalen i Skjåk, eller en av de andre festivalene rundt om som han opptrer på hvert eneste år.

Stine Nilsen & Livin’ West til Skjåk 2020

Stine Nilsen har opptrådd som frontfigur i flere band, og er for mange kjent som deltaker i «Det store korslaget», sammen med «Team Simone», og fra programmet «Lyden av lørdag». Det er countrymusikken som ligger hennes hjerte aller nærmest, selv om Stine har vært innom flere ulike sjangere. Etter fjorårets suksess på countryfestivalen, som for øvrig var den aller første festivalopptredenen, er Stine Nilsen & Livin’ West tilbake i Skjåk, og vi gleder oss til å høre bandet igjen.

https://www.facebook.com/livinwestband/

The Original Five til Skjåk 2020

Bluegrassbandet The Original Five fra Sverige ble etablert i 2010, og har siden spilt mange hundre konserter på festivaler, fester, bryllup og spillesteder – både i hjemlandet, Europa og USA. Bandet spiller klassisk bluegrass fra 40- og 50-tallet, men også mer moderne fra nyere tid. The Original Five byr både på eget repertoar og tolkning av andre kjente artister.

http://www.theoriginalfive.se/

Fat Fred and the possumhunters  til Skjåk 2020

Har du ikke fått med deg dette bandet tidligere år på festivalen, må du ikke gå glipp av disse gutta i år. Og har du sett de før, ja så vet vi at du gleder deg til å nok en gang få oppleve det høyenergiske bandet med røtter fra Romerike. Fat Fred & The Possumhunters er desidert ett av de mest populære rockabilly-bandene som har vært i Skjåk. Gled deg til en smittende spilleglede og et ellevilt sceneshow – fra første tone.

MIKE TEARDROP TRIO  til Skjåk 2020

Dette rockabilly-bandet fra Sverige startet opp i 2015, og har opptrådd over hele Sverige, og ellers på festivaler i Spania, Russland og Finland. Mike Teardrop Trio har vært på full vei oppover siden de ga ut sitt første album, og med en rå blanding av gamle country- og westernsanger, moderne country og rockabilly, treffer dette bandet virkelig publikum og fans over hele verden.

FRODE HAARSTAD  til Skjåk 2020

Mer informasjon kommer……

https://www.facebook.com/frodehaarstad/

JAN A YTTERLAND  til Skjåk 2020

 

Mer informasjon kommer……

https://www.facebook.com/jan.ytterland/timeline?lst=1508648668%3A595452852%3A1584882650

FLERE BAND OG ARTISTER KOMMER SNART. FØLG MED