Artister (2019)

Cody Wickline (US)

https://codywicklinemusic.com/home

Rune Rudberg (N)

https://runerudbergband.no/

Too Far Gone (N)

https://www.toofargone.info/

Shane Owens (IRL)

https://www.shaneowenscountry.com/

G. Thomas (N)

https://www.gthomas.no/

Sivert Bjørdal (N)

Ingen countryfestival i Skjåk uten Sivert. Sunnmøringen Sivert Bjørdal har blitt et fast innslag på festivalen. Med sin musikalske overbevisning og ekte countrymusikk, har den folkekjære countryartisten gjennom 30 år opparbeidet seg et trofast og dedikert publikum. I årevis har Sivert Bjørdal spilt på festivalarenaer i Norge. I årevis har han også spilt på festivalen i Skjåk, og vi synes det er like stas hvert år.

https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Sivert-Bj%C3%B8rdal-Band-364313370264675/

Get Rhythm

Bandet Get Rhythm ble startet opp i 2013, og dundret inn på musikkfestivalene i 2015. Siden har bandet fra Gausdal vært omtalt som en sensasjon. Det var etter at de utmerket seg på Ungdommens Kulturmønstring at folk fikk opp øynene for bandet. Get Rhytm er et ungt band med Johnny Cash-karakter og sound, altså med en fyldig baryton-stemme, og stilen spenner over et vidt spekter med elementer av country, rock and roll, blues og spirituals. Vi gleder oss til å høre det lovende bandet i Skjåk i sommer.

https://www.youtube.com/watch?v=mrcRSwnK3Xg

Hilljacks (N)

For tredje år på rad ønsker vi bygdabandet Hilljacks velkommen til Countryfestivalen i Skjåk. Bandet fra Romerike har en forkjærlighet til tradisjonell country og har låter fra alle tiår på repertoaret. Hilljacks startet opp i 2014 og har markert seg i det norske countrymiljøet. I desember 2016 slapp bandet sitt første album. Hilljacks henter mye av inspirasjonen fra artister som Alan Jackson, George Jones og Tanya Tucker.

https://www.hilljacks.no/

Hickswille Bombers (UK)

https://www.hicksvillebombers.com/

Stine Nilsen & Livin West (N)

https://www.facebook.com/livinwestband/

Fat Fred & The Possumhunters (Norge)

Rockabilly, svingende blues og hillbilly. Fat Fred & The Possumhunters er et høyenergisk band med røtter på Romerike, med et rustikk lydbilde. Med smittende spilleglede og musikalsk kjemi, byr bandet på et ellevilt sceneshow du ikke bør gå glipp av.

https://possum.no/

Byting (N)

https://www.byting.no/

Blue Valley Boys (S)

http://www.bluevalleyboys.com/

Spelloppmaker (N)

http://spelloppmaker.no/

Gunsmoke (N)